afbeelding beter in balans met je hormonen 7xgezond

Boost your Health – Beter in Balans met je Hormonen (voor de 40+ Vrouw)

De zomervakantie is een periode van ontspanning en plezier, daarna is het weer tijd om terug te keren naar de dagelijkse routine. Voor veel vrouwen boven de 40 kan dit uitdagend zijn, vooral als het gaat om het vinden van een balans tussen werk, privéleven en gezondheid. Als je stressniveaus stijgen, reageert je lichaam namelijk anders dan het in de vakantie deed. Om je hierbij te ondersteunen, organiseren we in samenwerking met Workcafé in Heerhugowaard op 3 oktober een speciale masterclass: “Boost you Health – Beter in Balans met je Hormonen”.

Waarom zou je je aanmelden?

Als ondernemende vrouw van boven de 40 word je regelmatig geconfronteerd met veranderingen in je lichaam en hormoonhuishouding. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op je energieniveau, stemming en algehele welzijn. In deze interactieve masterclass leer je hoe je jouw hormonen beter in balans kunt brengen en zo je gezondheid en levenskwaliteit kunt verbeteren, zodat je je werk en privéleven ook weer in balans krijgt.

Tijdens deze masterclass leer je:

Het belang van een goede werk-privébalans

Ontdek wat werk-privébalans inhoudt, de gevolgen van een slechte balans, en de voordelen van een goede balans. Je analyseert je eigen energiebalans en ontdekt waar je kunt ingrijpen en hoe je dat kunt doen. Een goede balans is essentieel voor het beheersen van hormonale schommelingen en het behouden van je welzijn.

Hormonale balans en hormonale disbalans

Leer meer over hormonen en de symptomen van hormonale disbalans. Wij leggen uit welke klachten je bij de overgang kunt ervaren en wat er gebeurt in je lichaam. Leer over de invloed van voeding, beweging, slaap en stress op je hormoonhuishouding en krijg praktische tips met een positieve inslag waar je mee aan de slag kunt om je klachten te verlichten.

Strategieën voor verbetering van jouw balans

We bespreken strategieën voor tijdsmanagement, grenzen stellen en integreren van ontspanning om jezelf helemaal in balans te brengen. Ontdek hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven grote verbeteringen kunt realiseren.

Ga naar huis met een persoonlijk actieplan

Stel een concreet actieplan op met stappen die je direct kunt implementeren om je (hormonale) balans te verbeteren. Dit actieplan is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en leefstijl, zodat je het gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks leven.

Tijd om te netwerken

Tijdens deze masterclass is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere vrouwen die vergelijkbare uitdagingen ervaren. 

Sportief en ontspannen afsluiten

We sluiten de masterclass af met een Mindful yoga sessie van 11.00-12.00 uur, zodat je deze ochtend helemaal ontspannen kunt afsluiten. Er is gelegenheid om je om te kleden, zodat je fris en opgeladen weer verder kunt met je dag.

Details van de masterclass

 • Datum: donderdag 3 oktober
 • Plaats: Workcafé in Heerhugowaard
 • Tijd: 8.30-12.00
  • Ontvangst met koffie, thee en lekkernijen
  • Masterclass van 7xgezond: 9.00-10.45
  • Tussendoor koffie of thee
  • Mindful yoga van Healthcafé: 11.00-12.00

Mis deze kans niet om jouw gezondheid en balans te verbeteren en begin het najaar met een actieplan voor meer ontspanning en een betere balans. Schrijf je vandaag nog in voor de masterclass “Boost your Health – Beter in Balans met je Hormonen”.

Schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie!

Laat deze kans niet voorbijgaan en geef jezelf de aandacht en zorg die je verdient. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 3 oktober!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *