ons boek

7x gezond mieke en ciska

Ons boek

Gezond in 7 Stappen

  • Een goed begin

  • Doelen stellen

  • Stap voor stap

  • Praktisch

Wil je een betere gezondheid? Heb je regelmatig last van stress? Wil je wel wat meer tijd aan jezelf besteden? Of vind je het gewoon interessant om te lezen hoe je makkelijk een gezonder leven kunt leiden? Dan is dit boek over gezonde leefstijl echt iets voor jou. Wij, Ciska en Mieke, beide leefstijlcoach, delen op een nuchtere en positieve manier onze kennis en geven je praktische handvatten om aan je leefstijl te werken.

Wij begeleiden mensen naar een gezonde leefstijl, een betere balans en meer energie. Op basis van onze ervaringen en kennis op het gebied van voeding en leefstijl ontwikkelden we het GEZOND in 7 stappen-plan.

Het begint met een goede voorbereiding, dat is de eerste stap. Vervolgens staat elke letter van het woord GEZOND voor een stap die je kunt zetten.

'Gezond in 7 stappen'-plan

Wij, Mieke Beemsterboer (diëtist en leefstijlcoach) en Ciska Gijsbers (leefstijlcoach), begeleiden in onze praktijk mensen naar een gezonde leefstijl, een betere balans tussen werk en privé, minder stress en meer energie. Op basis van onze ervaringen en kennis op het gebied van voeding en leefstijl ontwikkelden wij het GEZOND in 7 stappen-plan.

gezond in 7 stappen (1)

Wat mensen zeggen

7x gezond

Ellen

Ik ben blij met de praktische tips uit het boek. Het boek is leuk geschreven en geeft goede informatie over verschillende onderwerpen. Het gaat zeker niet alleen over voeding en afvallen, maar als je wilt afvallen, zoals ik, kun je het wel heel goed gebruiken. Het nodigt uit om direct aan de slag te gaan.

7x gezond

Sandra

Met dit boek word je aan het denken gezet over je eigen leefstijl en wat je daaraan kunt veranderen. Ook fijn dat duidelijk wordt dat je helemaal niet alles tegelijk hoeft te doen. Stap voor stap werkt het beste! Dat dit boek aanzet tot actie is voor mij wel duidelijk. Ik ben begonnen.

7x gezond

Linda

En helder en duidelijk boek met makkelijke uitleg en opdrachten waardoor het maken van de juiste mindset makkelijker gaat!
Absolute aanrader!

7x gezond

Ryanne

Het boek stelt je goede vragen om kritisch naar je levensstijl te kijken en wat er kan veranderen. De schema’s zijn erg prettig. Er staat een hoop informatie en goede tips in het boek

7x gezond

Kristy

Het boek is zo geschreven dat je het gelijk in de praktijk wilt brengen. Aanrader!

Meer dan........
%
........verkocht

Wil je ook je leefstijl stap voor stap veranderen? Wacht niet langer en Bestel!

7x gezond

Praktisch en nuchter boek

“Leefstijlcoaches Ciska en Mieke hebben een praktisch en nuchter boek geschreven dat van de lezer een eigen leefstijlexpert maakt. Het boek geeft veel no-nonsens informatie en daagt de lezer vooral uit om na te denken en zich bewust te worden van zijn of haar leefstijl. En dit is de beste start voor een blijvende gedragsverandering!”

Yneke Kootstra, leefstijlprofessional en directeur van de Academie voor leefstijl en gezondheid

7x gezond

Een aanrader

"Afvallen, meer bewegen, minder stressen, stoppen met roken: we weten wel DAT het moet, en kortdurend iets proberen lukt ook wel, maar HOE hou je het vol? Daar worstelen we mee. Wat een uitkomst dat er handvatten voor zijn die zijn opgeschreven in een prachtig boek als dit. Een aanrader!"

Walter Bouwmans, huisarts en mede-oprichter van Physicians Association for Nutrition, the Netherlands

7xGezond

Mieke: 06-82876124

Ciska: 06-14743358

Hoorn

Schrijf je in voor tips en inspiratie

Something went wrong. Please check your entries and try again.