Programma's

programma's 7xgezond

Programma's

Projectmanagement Vitaliteit

Maatwerk

Je wilt graag iets doen aan vitaliteit maar het is nog niet van de grond gekomen.

We horen het vaak, dat iemand bij HR verantwoordelijk is voor vitaliteit maar dat het niet lukt om een stevig jaarprogramma neer te zetten. Wij helpen je hierbij! Wij zijn namelijk niet alleen leefstijlcoach, we hebben ruimschoots werkervaring als projectmanagers in het bedrijfsleven. Deze ervaring zetten wij nu graag in om jouw bedrijf vitaler en gezonder te maken!

We starten met een 0-meting; een behoeftepeiling onder medewerkers en management. Op basis daarvan schrijven we een advies en een plan van aanpak met tips voor workshops, challenges en andere activiteiten. In ons rapport besteden we ook aandacht aan jullie interne communicatie over vitaliteit. Het vitaliteitsprogramma wordt tot leven gebracht door de uitvoering van het advies. Tenslotte vindt de evaluatie plaats. Zo kunnen aanpassingen worden gemaakt voor toekomstige programma's en kunnen best practices worden geïdentificeerd en gedeeld binnen de organisatie

Dit is maatwerk, neem via onderstaande knop contact met ons op. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!

programma's 7xgezond
7xgezond vitaliteitsweek

7x gezond vitaliteitsweek

Maatwerk

Vind jij de gezondheid van je personeel belangrijk? Organiseer een vitaliteitsweek en breng daarmee een gezonde leefstijl onder de aandacht in jouw bedrijf. Zo zet iedereen stappen om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. Wij verzorgen dit op maat, voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Kickoff met een leuke aandachtpakker, een workshop en een weekchallenge
  • Dagelijks een workshop met steeds een ander thema; bewegen, voeding, ontspanning, slaap, werkplezier, de overgang
  • Voor iedereen het boek over gezonde leefstijl: GEZOND in 7 stappen.
  • Dagelijks inspiratiemails of gezondheidsnieuws;zo komt het personeel het thema gezondheid op diverse plaatsen tegen
  • Adviesgezond bedrijfsrestaurant / kantine
  • Wrap-up aan het eind van de week. We sluiten met zijn allen de vitaliteitsweek af met een quiz onder het genot van een gezonde vrijmibo
7xgezond vitaliteitsweek

Jaarprogramma voor zzp’ers

Maatwerk

Jij bent zzp’er en hebt dus geen vitaliteitsmedewerker. Toch wil je hiermee aan de slag omdat je merkt dat je baat hebt bij een gezonde leefstijl, maar deze lastig vol kunt houden. Dat kan! In ons jaarprogramma voor zzp’ers verzorgen wij 7 masterclasses over diverse leefstijlonderwerpen. De masterclasses zijn vooral gericht op zzp’ers en gaan bijvoorbeeld over timemanagement voor een gezonde balans tussen werk en privé, Beweging en energiebalans en stressmanagement. Ook kun je individuele afspraken bij ons boeken om de focus tussen de masterclasses door toch op jouw vitaliteit te houden.

mieke beemsterboer 7x gezond
startpakket lifestyle coaching 7xgezond

InCompany GLI CooL

De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) COOL is een tweejarig groepsprogramma ter ondersteuning van het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht door middel van aanpassingen aan de leefstijl. In deze twee jaar zijn er 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken. De groepsbijeenkomsten zijn gericht op kennisoverdracht over een gezonde leefstijl, afvallen en gedragsverandering. Voor de GLI gelden criteria voor deelname. Zo moeten deelnemers ofwel een BMI tussen 25 – 30 hebben met daarbij een verhoogd risico op hart- en vaatziekte of diabetes, artrose of slaapapneu ofwel een BMI hoger dan 30. Alle deelnemers in de groep moeten aan deze criteria voldoen en er is tevens een verwijsbrief van de huisarts nodig. Als dat het geval is, wordt deelname 100% vergoed door de zorgverzekering van de deelnemer.

startpakket lifestyle coaching 7xgezond

Vragen over onze diensten?

7xGezond

Mieke: 06-82876124

Ciska: 06-14743358

Hoorn

Schrijf je in voor tips en inspiratie

Something went wrong. Please check your entries and try again.