Wij zijn Mieke & Ciska

Wij zijn Mieke & Ciska

7xgezond contact

bevlogen leefstijlcoaches voor ondernemers en ondernemingen in Noord- Holland.
Wij zorgen voor fitte ondernemers en gezonder personeel.

Wij enthousiasmeren jou en je medewerkers om gezonder te leven. Met onze expertise over leefstijlonderwerpen én onze ervaring als coach en ondernemer zetten we onze bewezen aanpak ‘GEZOND in 7 stappen’ in voor fitte ondernemers en ondernemingen om zo de belastbaarheid te verhogen en ziekteverzuim terug te dringen. We zijn ambitieus: Wij willen dat alle ondernemers in Noord-Holland en hun personeel gezonder zijn en een betere balans tussen werk en privé ervaren.

Werken is een groot deel van je week en daarom mag het ook leuk blijven! Wij coachen ondernemers omdat we zien dat die vaak worstelen met hun werk-privé balans. Het loopt al gauw door elkaar en dat levert stress op, met alle gevolgen van dien. Wij helpen jou om keuzes te maken die bij jou passen en zo de balans (terug) te krijgen.

7xgezond-header

Als leefstijlcoaches zijn wij zelfstandig ondernemer maar wij hebben allebei ruim 15 jaar in loondienst gewerkt. We kunnen ons dus goed inleven in jou als ondernemer, maar ook in je personeel.

We zijn toegankelijke, nuchtere coaches. Makkelijk in de omgang maar we durven je ook uit te dagen om je leefstijl onder de loep te nemen. Belangrijk onderdeel van onze praktische en persoonlijke aanpak is ons boek GEZOND in 7 stappen. Dit wordt zowel als handboek als als naslagwerk gebruikt. Last but not least; we zijn beiden BLCN gecertificeerd leefstijlcoach. Daarvan zijn er slechts 1000 in Nederland, dus met ons kies je voor kwaliteit. Mieke heeft een achtergrond als diëtist. Ciska heeft zich na de opleiding tot leefstijlcoach toegelegd op stresspreventie en slaapcoaching.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel of mail ons en we leggen het je graag uit!

Het ziekteverzuim in Nederland is in jaren niet zo hoog geweest als nu. In Q3 2022 was het volgens het CBS 5%. Wij maken ons zorgen om al die mensen die niet fit zijn waardoor ze veel moeite hebben met werkdruk of met de balans tussen werk en privé.

Mensen die een gezondere leefstijl hebben, verzuimen minder. Hun belastbaarheid is hoger en ze hebben meer energie.

Uit ons eigen leven weten we natuurlijk ook hoe het is om alle ballen in de lucht te houden als ondernemer, moeder, dochter, vriendin en partner. Die ervaring maakt ons realistische coaches en workshopleiders. Wij helpen jou en jouw werknemers met structuur aanbrengen, keuzes maken en kleine stapjes in de goede richting zetten.

Mieke

Ik, Mieke, woon in Heerhugowaard, ik ben getrouwd en trotse moeder van drie mooie meiden. Ik houd van uit eten gaan in een goed restaurant. Ik geniet dan vooral van al die diverse smaken en de mooi opgemaakte borden.

Daarnaast ben ik dol op spelletjes doen met mijn kinderen en een rondje hardlopen of wandelen in de natuur met een vriendin.

mieke 7xgezond

Ik ben diëtist en in die hoedanigheid altijd met gezonde voeding bezig. Natuurlijk eten we af en toe ook lekker een patatje, maar ik ben wel heel bewust bezig met gezond eten en zorg dat er niet te veel chips en snoep in huis komt.

De stap naar leefstijlcoach was voor mij een logische keuze en zorgt ervoor dat ik mijn kennis over voeding verder aangevuld heb met alle onderwerpen die bij een gezonde leefstijl horen.

Mensen zeggen over mij dat ik nuchter, motiverend en positief ben en dat ik goed kan luisteren en kennis van zaken heb.

Ciska

Ik, Ciska, woon in Hoorn met mijn man en twee stoere zoons. Ik houd van lezen en van lekker eten. Bij stress of als ik zin heb om me actief te ontspannen doe ik het liefst een rondje op de racefiets. Lekker met de wind in mijn haren, want wind staat er hier altijd!

Daarnaast beoefen ik wekelijks yoga. Lezen doe ik het liefst met een kopje thee erbij en in het zonnetje.

ciska 7xgezond

Ooit werkte ik als projectmanager in het bedrijfsleven. In die functie vond ik het werken met een team een stuk leuker dan de cijfermatige kant. Uit persoonlijke interesse besloot ik naast mijn werk een post-HBO opleiding over leefstijlcoaching te gaan doen. Het coachen vond ik zo leuk dat ik dacht: hier wil ik mijn werk van maken!

Ook ik heb mijn kinderen een gezonde leefstijl aangeleerd. Iedereen sport en als tussendoortje naar school krijgen de kinderen snoeptomaatjes, komkommer en paprika mee.

Mensen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren en een ontspannen uitstraling heb. Ik zet mensen aan het denken over hun eigen gedrag en stimuleer ze op een prettige manier om in actie te komen en dat gedrag te veranderen.

Al méér dan
mensen geholpen

Contact

Wij hebben al 500+ mensen geholpen om hun leven te structureren en een betere balans te creëren tussen werk en privé.

Wij hebben er zin in om ook jou en jouw onderneming te helpen de balans tussen werk, gezin en eigen tijd te vinden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, neem dan contact op via info@7xgezond.nl of verdiep je vast in de materie via ons boek GEZOND in 7 stappen.

7xGezond

Mieke: 06-82876124

Ciska: 06-14743358

Hoorn

Schrijf je in voor tips en inspiratie

Something went wrong. Please check your entries and try again.