workshop overgang foto website

Online Workshop Overgang en leefstijl ‘Feeling hot hot hot’ 

Ben je ouder dan 35 en vrouw en heb je last van vermoeidheid, opvliegers, zere gewrichten, stemmingswisselingen of andere vage klachten?
Grote kans dat jouw lichaam zich aan het voorbereiden is op de overgang. Dompel jezelf onder in een sprankelende workshop die je de tools en inzichten biedt om de overgang vitaal en met zelfvertrouwen te doorstaan! Onze “Feeling Hot, Hot, Hot” workshop geven we nu online op donderdag 13 juni. We geven je handvatten zodat je zelf de overgangsklachten kunt verminderen.

Wat mag je verwachten tijdens deze online workshop?

  • De Overgang Ontcijferd: Ontdek wat er allemaal in je lijf gebeurt tijdens de overgang en begrijp de fysieke en emotionele veranderingen die zich voordoen. Leer meer over overgangsklachten en de werking van hormonen rond de overgang. Het is jouw kans om de controle terug te nemen!
  • Leefstijl voor Succes: Krijg praktische tips over hoe je jouw leefstijl kunt aanpassen om de overgang soepeler te doorstaan. Ontdek de kracht van goede voeding, beweging en stressbeheersing.
  • Samen Sterk: Er zijn alleen maar gelijkgestemde vrouwen die dezelfde uitdagingen delen. Deel ervaringen, vragen en overwinningen.

Investeer in jezelf en betaal slechts €12,50 (ipv €17,50) en meld je aan voor deze waardevolle workshop. Mis deze kans niet en reserveer je plek vandaag nog voor onze online workshop “Feeling Hot, Hot, Hot”.

Datum: donderdag 13 juni 2024
Tijd: 19.00
Locatie: thuis vanaf je eigen scherm via Zoom
Investering: € 12,50

Aanmelden kan hier of via mail: info@7xgezond.nl. Je ontvangt van ons de Zoom link nadat je hebt betaald.

Voor meer informatie kun je ons ook bellen: 06-82876124 (Mieke) of 06-14743358 (Ciska)

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *